Hinauspalvelu Suomessa

Nopea ja turvallinen hinaus- ja tiepalvelu, oli ongelman syy mikä tahansa ja sijaintisi missä tahansa Suomessa tai Euroopassa.

Saat ympärivuorokautista hinaus- ja tiepalvelua, missä päin Suomea oletkin

Yhtenä Pohjoismaiden johtavista hinaus- ja tiepalvelun tarjoajista olemme aina valmiita auttamaan, olipa ongelman syy mikä tahansa, ja olitpa missä tahansa. Silloinkin kun et tiedä missä olet, voimme yhdessä paikantaa sijaintisi

Kattavan verkostomme ansiosta ansiosta hinauspalvelu on aina lähelläsi.  Oli kyseessä sitten käynnistysongelma, käyntihäiriö, puhjennut rengas tai vaikkapa ojaan ajo, tulemme pikaisesti apuun ja pääset taas jatkamaan matkaasi.

Me Vikingillä olemme täällä sinua varten, aina valmiita auttamaan. Ajoit sitten moottoripyörällä, henkilöautolla tai vaikkapa matkailuautolla, hinaus ja usein jopa korjaus paikanpäällä onnistuu käden käänteessä.

Helsinki

Tarvitsetko hinausta Helsingissä?

Hinauspalvelumme Helsingissä auttaa sinua, kohtasitpa minkä tahansa ongelman. Palvelukeskuksemme on avoinna ympäri vuorokauden, ja olet aina tervetullut soittamaan. Kuljettajillamme on vahva paikallistuntemus, ja he pystyvät neuvomaan sinua myös korjaamon valinnassa.

Hinauspalvelu Helsinki

Lohja

Onko sinulla autoongelmia Lohjalla?

Soita Lohjalla sijaitsevaan hinauspalveluumme, jos tarvitset apua tien päällä. Autamme sinua ajoneuvoista riippumatta — henkilöautoja, moottoripyöriä ja raskasta ajokalustoa. Voit soittaa meille 24/7. Olemme nopeasti sinun ja autosi luona.

Hinauspalvelu Lohja

Loimaa

Tarvitsetko tienvarsiapua Loimaalla?

Oletko ollut epäonninen tiellä? Sitten kannattaa soittaa meille, Viking Hiauspalveluun. Autamme sinua riippumatta ajoneuvosta, syystä ja vakuutuksesta riippumatta. Paikalliset mekaanikkomme tuntevat Loimaan ja sen lähialueen hyvin.

Hinauspalvelu Loimaa

Mikkeli

Onko sinulla Mikkelissä autoongelmia?

Viking on Skandinavian johtava hinaus- ja tienvarsipalvelu. Autamme tuhansia autoilijoita joka päivä. Ota yhteyttä, jos tarvitset hinauspalvelua Mikkelissä. Autamme kaikenlaisia ajoneuvoja kuorma-autoista pieniin autoihin.

Hinauspalvelu Mikkeli

Tampere

Tarvitsetko tienvarsiapua Tampereella?

Jokaisena päivänä autamme autoilijoita Tampereella, Kangasalassa, Lempäälässä, Nokialla ja muualla Pirkanmaan alueella Voimme hinata ajoneuvosi — ajoit sitten autoa, kuorma-autoja tai moottoripyörää .

Hinauspalvelu Tampere

Hämeenlinna

Onko sinulla Hämeenlinnassa autoongelma?

Viking on yksi Skandinavian johtavista hinaus- ja tiepalveluja tarjoavista yrityksistä. Hämeenlinnan hinauspalvelumme auttaa Hämeenlinnassa ja Kanta-Hämeessä, joten pääset jatkamaan matkaa. Ota meihin yhteyttä tänään!

Hinauspalvelu Hämeenlinna

Pori

Tarvitsetko tienvarsiapua Porissa?

Ongelmia tiellä Porissa tai Satakunnan aluella? Soita meidän hinaus- ja tienvarsipalveluun! Autamme sinua missä ja milloin tahansa — ja riippumatta ajoneuvostasi. Sinun ei tarvitse huolehtia mistään — me autamme sinua.

Hinauspalvelu Pori

Seinäjoki

Onko sinulla Seinäjoella auto-ongelmia?

Tunnemme Etelä-Pohjanmaan ja Seinäjoen alueen. Seinäjoella sijaitsevassa hinauspalvelussa saat kokenutta ammattilaisapua ajoneuvojen hinaukselle. Olipa ajoneuvosi sitten raskasta ajokalustoa tai moottoripyörä.

Hinauspalvelu Seinäjoki

Jyväskylä

Tarvitsetko tienvarsiapua Jyväskylässä?

Yritämme korjata ongelman aina paikan päällä, joten pääset jatkaa matkaasi. Jos auto on liian vaurioitunut ja tarvitsee korjaamoa, autamme sinua auton hinauksessa. Mekaanikkomme tuntevat Keski-Suomen alueen.

Hinauspalvelu Jyväskylä

Vaasa

Onko sinulla Vaasassa auto-ongelmia?

Ota yhteyttä Vikingiin, jos tarvitset hinauspalvelua Vaasassa. Paikallisesti tunnetut mekaanikkomme ovat nopeasti paikan päällä ja selvittävät nopeasti, mikä on ongelmana. Voit soittaa meille mistä tahansa syystä, ajoneuvosta tai vakuutuksesta riippumatta.

Hinauspalvelu Vaasa

Lapeenranta

Tarvitsetko tienvarsiapua Lappeenrannassa?

Hinauspalvelu Lappeenrannassa, Imatralla, Joutsenossa, Lemissä, Luumäellä, Puumalassa, Rautjärvellä, Ruokolahdella, Savitaipaleella, Simpliellä, Suomenniemellä, Taavetissa, Taipalsaarella tai Virojoella Tunnemme Etelä-Karjalan Alueen!

Hinauspalvelu Lappeenranta

Kitee

Onko sinulla autoongelmia Kiteellä?

Lukitsitko auton ovet? Autamme sinua ovien avauksessa! Suoritamme hinaukset koko Pohjois-Karjalan alueella . Toimimme yhdessä parhaiden ajoneuvojen ja laitteiden valmistajien kanssa, joten saat aina parhaan avun.

Hinauspalvelu Kitee

Tilaa hinauspalvelu suoraan netissä!

Voit tilata hinauspalvelun tai tiepalvelun suoraan sivustoltamme, ja saat avun vähintään yhtä nopeasti kuin soittamalla. Olet toki aina tervetullut soittamaan 0100-2424 , palvelemme ympäri vuorokauden.