Hinaus Hämeenlinna

Päivystävä tie- ja hinauspalvelu Hämeenlinnassa

Katkesiko automatka kesken Hämeenlinnassa? Me Vikingillä varmistamme, että auton hinaus on turvallista ja ammattitaitoista!

  • 24 h päivystys
  • monipuolinen ja ajantasainen hinauskalusto
  • teknisten ongelmien kartoitus

Me Vikingillä varmistamme, että auton hinaus on turvallista ja ammattitaitoista!

Viking on Hämeenlinnassa 24 h päivystävä hinauspalvelu, joka auttaa sinua esimerkiksi kolarin tai auton rengasrikon sattuessa. Soita nopea ja luotettava hinauspalvelu meiltä 03-7178400!

Katkesiko automatka Hämeenlinnan moottoritielle? Soita palvelukeskukseemme, niin lähetämme avun nopeasti sijaintiisi. Hinauskalustomme on monipuolinen ja ajantasainen, joten jos vikaa ei voida korjata paikan päällä, saamme autosi kuljetettua sopivalle korjaamolle. Osaavat ammattilaisemme auttavat niin autosi apukäynnistämisessä, hinauksessa kuin ovien avaamisessakin. Autamme lisäksi puhelimitse kartoittamaan auton teknisiä ongelmia. Jos autosi pitää toimittaa korjaamolle, me järjestämme sinulle vuokra-auton tilalle.

Hävisikö auton avain Aulangon metsiin?

Koulutettu asiakastukitiimimme auttaa sinua auton oven avauksessa puhelimitse ja tarvittaessa lähetämme avauspalvelun paikalle. Hinauspalvelu pystyy tarvittaessa avaamaan auton lukituksen ja kytkemään auton hälytysjärjestelmän pois päältä.

Hinauspalvelun hinta määritellään tehtyjen toimenpiteiden ja auton mahdollisten kuljetusten mukaan. Useimmiten kaskovakuutus korvaa hinauskustannukset ja voit myös kysyä lisätietoja asiakaspalvelustamme. Sinun ei tarvitse huolehtia muistakaan vakuutusasioista, sillä palvelemme autosi vakuutuksesta, merkistä ja mallista riippumatta.

Suomen sää voi yllättää kokeneenkin autonkuljettajan ja jos auton akku tyhjentyy esimerkiksi pakkasella, me tarjoamme auton käynnistysapua kaapeleilla ja apukäynnistimellä. Tallenna siis Viking-tiepalvelun numero puhelimeen, sillä me palvelemme Hämeenlinnassa joka päivä ympäri vuorokauden!

Tilaa hinauspalvelu suoraan netissä!

Voit tilata hinauspalvelun tai tiepalvelun suoraan sivustoltamme, ja saat avun vähintään yhtä nopeasti kuin soittamalla. Olet toki aina tervetullut soittamaan 03-7178400, palvelemme ympäri vuorokauden.