Hinaus Helsinki

Päivystävä tie- ja hinauspalvelu Helsingissä

Auton hinaus on taitolaji, jonka me taidamme! Viking on päivystävä hinauspalvelu Helsingissä, johon voit luottaa kolarin tai auton teknisen vian yllättäessä. Palvelemme Uudellamaalla vuorokauden ympäri.

  • Koulutettu asiakastukitiimi päivystää
  • Apunasi kolarin tai auton teknisen vian yllättäessä
  • Auton käynnistysapua kaapeleilla ja apukäynnistimellä

Auton hinaus on taitolaji, jonka me taidamme!

Viking on päivystävä hinauspalvelu Helsingissä, johon voit luottaa kolarin tai auton teknisen vian yllättäessä. Palvelemme Uudellamaalla vuorokauden ympäri, joten soita hinauspalvelu numerosta 09-23113100!

Hyytyikö autosi moottori pääkaupunkiseudun kehätielle tai Helsingin Bulevardille liikennevaloihin? Soita palvelukeskukseemme, niin lähetämme avun viipymättä sijaintiisi. Käytössämme on monipuolinen ja ajantasainen kalusto, joka sopii eri tilanteisiin. Kokeneet ammattilaisemme auttavat niin auton käynnistämisessä, hinauksessa kuin ovien avaamisessakin. Lisäksi jo puhelimessa autamme kartoittamaan auton mahdollisia teknisiä ongelmia ja hinauspalvelun tarvetta. Jos autosi täytyy kuitenkin toimittaa korjaamolle, järjestämme sinulle tarvittaessa myös vuokra-auton.

Entä jos auton ovet eivät aukeakaan ja Helsingin keskustan pysäköintimaksu nousee tunti tunnilta? Koulutettu asiakastukitiimimme voi auttaa sinua auton oven avauksessa puhelimitse ja tarvittaessa lähetämme avauspalvelun paikalle. Apua ei tarvitse odottaa kauaa, sillä hinauspalvelu on aina lähellä ja valmiina avaamaan auton lukituksen sekä kytkemään hälytysjärjestelmän pois päältä, jotta matkasi voi jatkua turvallisesti.

Mitä kattava hinauspalvelu sitten maksaa?

Hinta määräytyy tehtyjen toimenpiteiden ja auton mahdollisten kuljetusten mukaan. Useimmiten kaskovakuutus korvaa hinauskustannukset. Sinun ei tarvitse huolehtia muistakaan vakuutusasioista, sillä palvelemme autosi vakuutuksesta, merkistä ja mallista riippumatta.

Keli ja tieolosuhteet voivat yllättää kokeneenkin autonkuljettajan. Auton akku saattaa tyhjentyä talvella pakkasella tai rengas puhjeta keväällä tien routavaurioihin. Tarjoamme auton käynnistysapua kaapeleilla ja apukäynnistimellä. Siksi kannattaa lisätä Viking-tiepalvelun numero puhelimeen ja muista, että me palvelemme Helsingissä vuoden jokaisena päivänä!

Tilaa hinauspalvelu suoraan netissä!

Voit tilata hinauspalvelun tai tiepalvelun suoraan sivustoltamme, ja saat avun vähintään yhtä nopeasti kuin soittamalla. Olet toki aina tervetullut soittamaan 0923113100, palvelemme ympäri vuorokauden.