Hinaus Jyväskylä

Päivystävä tie- ja hinauspalvelu Jyväskylässä

Vikingin hinauspalvelu auttaa siellä missä tapahtuu! Päivystämme Jyväskylässä 24 h vuoden jokaisena päivänä.

  • Päivystävä hinauspalvelu
  • Auton käynnistysapu
  • Auton ovenavauspalvelu

Vikingin hinauspalvelu auttaa siellä missä tapahtuu! Päivystämme Jyväskylässä 24 h vuoden jokaisena päivänä. Soita auton hinaus, käynnistysapu tai ovien avauspalvelu numerosta 0100-2424!

Jyväskylä sijaitsee valtateiden tärkeässä risteyskohdassa Keski-Suomessa ja vilkas liikenne aiheuttaa silloin tällöin myös kolareita, joiden jälkeen auto täytyy saada korjattua tai hinattua korjaamolle. Viking-tiepalvelun ammattilaiset ovat silloin käytettävissä puhelimitse ja paikan päällä. Koulutettu henkilökuntamme auttaa ajantasaisella kalustolla esimerkiksi auton apukäynnistyksessä, auton ovien jäädessä lukkoon ja tietenkin auton turvallisessa hinauksessa. Myös vuokra-auton toimitus onnistuu kauttamme.

Jäivätkö auton avaimet lukkojen taakse?

Kun auton avaimet ovat jääneet lukkojen taakse, koulutettu asiakastukitiimimme neuvoo niiden avaamisessa puhelimitse. Tarvittaessa paikalle saadaan nopeasti myös hinauspalvelu, joka avaa auton lukituksen ja nollaa hälytyksen, jotta matka jatkuisi taas huoletta.

Mistä hinauspalvelun hinta koostuu? Viking palvelee autosi merkistä, mallista ja vakuutuksenantajasta riippumatta. Kaskovakuutuksesta on usein turvaa esimerkiksi mahdollisten hinauskustannusten kattamisessa. Hinauspalvelun hintaan vaikuttavat tehdyt korjaustoimenpiteet esimerkiksi rengasrikon sattuessa ja hinauksissa korjaamon etäisyys tapahtumapaikalta.

Onko autosi ollut pitkään käyttämättä, eikä se nyt suostukaan starttaamaan? Esimerkiksi pakkanen voi tyhjentää auton akun talvella ja silloin tarvitset auton käynnistysapua. Viking-tiepalvelu auttaa käynnistämään auton kaapeleilla ja apukäynnistimellä. Entä jos auton rengas hajoaa keväällä routavaurioihin, eikä vararengas ollutkaan siellä, missä sen pitäisi olla? Soita Vikingille, me tulemme apuun Jyväskylässä ympäri vuorokauden.

Tilaa hinauspalvelu suoraan netissä!

Voit tilata hinauspalvelun tai tiepalvelun suoraan sivustoltamme, ja saat avun vähintään yhtä nopeasti kuin soittamalla. Olet toki aina tervetullut soittamaan 0100-2424, palvelemme ympäri vuorokauden.