Hinaus Lappeenranta

Päivystävä tie- ja hinauspalvelu Lappeenrannassa

Vikingin hinauspalvelu on paikalla, kun apua tarvitaan!

  • Nopea palvelu
  • Vuoden jokaisena päivänä
  • Koulutettu henkilöstö

Vikingin hinauspalvelu on paikalla, kun apua tarvitaan! Päivystämme Lappeenrannassa vuorokauden ympäri, joten soita auton käynnistysapu, hinauspalvelu tai lukkiutuneiden ovien avaus numerosta 0100-2424!

Olitko palaamassa Nuijamaan raja-asemalta Lappeenrantaan, kun auto sammui tielle? Viking-tiepalvelun asiakastukitiimi ja hinauspalvelu ovat tavoitettavissa puhelimitse ja saavumme paikan päälle nopeasti vuoden jokaisena päivänä. Monipuolisen hinauskalustomme ja koulutetun henkilökuntamme avulla pystymme auttamaan esimerkiksi auton apukäynnistyksessä ja turvallisessa hinauksessa tai lukkojen avaamisessa auton omistajan jäädessä lukittujen ovien taakse. Jos auto kuljetetaan korjaamolle, myös vuokra-auton tuonti onnistuu kauttamme.

Kiire lähteä matkaan ja auton ovet eivät aukeakaan?

Vuorokauden ympäri päivystävä asiakastukitiimimme neuvoo auton ovien avaamisessa puhelimitse, jos avaimet jäävät lukkojen taakse. Kutsumme myös tarvittaessa viipymättä hinauspalvelun nollaamaan auton hälytyksen ja avaamaan lukittuneen oven.

Viking palvelee auton merkistä, mallista ja vakuutusyhtiöstä riippumatta. Muista, että kaskovakuutuksesta on yleensä turvaa esimerkiksi hinauskustannusten kattamisessa. Kokonaisuudessaan palvelun hintaan vaikuttavat tarvittavat korjaustoimenpiteet esimerkiksi rengasrikon kohdalla ja auton hinaus korjaamolle. Kysy lisää palvelukeskukseltamme!

Autoon syttyy mittaristoon valo, mutta itse auto ei käynnisty? Entä jos pakkanen on kuluttanut auton akun kokonaan ja auto tarvitsee käynnistysapua? Soita Viking-tiepalvelu laittamaan auto käyntiin kaapeleilla tai apukäynnistimellä! Autamme myös silloin, kun tapahtuu rengasrikko ja auton vararengas ei ollutkaan mukana. Viking palvelee Lappeenrannassa 24/7, joten ota yhteyttä!

Tilaa hinauspalvelu suoraan netissä!

Voit tilata hinauspalvelun tai tiepalvelun suoraan sivustoltamme, ja saat avun vähintään yhtä nopeasti kuin soittamalla. Olet toki aina tervetullut soittamaan 0100-2424, palvelemme ympäri vuorokauden.