Hinaus Lohja

Päivystävä tie- ja hinauspalvelu Lohjalla

Viking-hinauspalvelu päivystää Lohjalla 24 h, joten voit luottaa meidän apuumme kolarin tai rengasrikon sattuessa.

  • Turvallisesti ja ammattitaidolla
  • Päivystävä puhelinpalvelu
  • Vakuutusyhtiöiden hyväksymä

Viking-hinauspalvelu päivystää Lohjalla 24 h.

Voit luottaa meidän apuumme kolarin tai rengasrikon sattuessa. Soita hinauspalvelu numerosta 0100 2424!

Katkesiko matkanteko auton hajoamiseen Lohjalla? Soita palvelukeskukseemme, niin järjestämme avun nopeasti tapahtumapaikalle. Osaavat ammattilaisemme auttavat niin auton käynnistämisessä, hinauksessa kuin ovien avaamisessakin. Lisäksi kartoitamme puhelimitse mahdollisia teknisiä vikailmoituksia autossa. Jos autosi täytyy kuitenkin toimittaa korjaamolle, järjestämme sinulle tarvittaessa myös vuokra-auton. Käytössämme on monipuolinen ja ajantasainen kalusto, jolla hinaus tapahtuu aina turvallisesti ja ammattitaidolla.

Entä jos olet juuri palaamassa retkeltä Karkalin luonnonpuistossa, kun huomaat auton avainten hävinneen? Onneksi asiakastukitiimimme auttaa sinua auton oven avauksessa puhelimitse ja lähetämme asiantuntijan paikan päälle tarvittaessa. Apua ei tarvitse odottaa kauaa, sillä hinauspalvelun auto löytyy varmasti läheltäsi ja on valmiina avaamaan auton lukituksen.

Mitä näin monipuolinen hinauspalvelu maksaa? Hinauspalvelun hinta lasketaan tehtyjen toimenpiteiden ja auton kuljetusten mukaan. Useimmissa tapauksissa kaskovakuutus korvaa hinauskustannukset, eikä sinun tarvitse huolehtia muistakaan vakuutusasioista, sillä palvelemme autosi vakuutuksesta, merkistä ja mallista riippumatta.

Entä jos auto ei lähde käyntiin pakkasella?

Tyhjentyneen akun takia hyytyneelle autolle tarjoamme käynnistysapua niin kaapeleilla kuin apukäynnistimelläkin. Kannattaa siis tallentaa Viking-tiepalvelun numero puhelimeen, sillä me palvelemme Lohjalla vuoden jokaisena päivänä kellonajasta riippumatta!

Tarvitsetko hinaus- ja tiepalvelua Lohjalla nyt?

Soita 24h-asiakaspalveluumme numeroon 0100-2424 tai tilaa apu suoraan verkkosivustollamme, niin järjestämme sinulle nopean ja turvallisen tiepalvelun.