Hinaus Loimaa

Päivystävä tie- ja hinauspalvelu Loimaalla

Olemme päivystävä hinauspalvelu Loimaalla ja autamme niin rengasrikkojen kuin kolareidenkin sattuessa.

  • Päivystämme 24/7
  • Apunasi, jos auto hyytyy kesken matkan
  • Palvelemme vakuutuksenantajasta riippumatta

Olemme päivystävä hinauspalvelu Loimaalla ja autamme niin rengasrikkojen kuin kolareidenkin sattuessa. Palvelemme 24 h, joten soita hinauspalvelu numerosta 0100-2424!

Mitä jos autosta alkaa kuulua outoja ääniä tai se hyytyy kesken matkan Loimaalla? Soita päivystävään palvelukeskukseemme, niin kartoitamme auton vikailmoitukset ja lähetämme kokeneet hinausalan ammattilaisemme matkaan viipymättä! Käytössämme on monipuolinen ja ajantasainen kalusto, jolla hinaus tapahtuu aina turvallisesti ja ammattitaidolla. Jos autosi täytyy toimittaa korjaamolle, järjestämme sinulle tarvittaessa myös vuokra-auton.

Entä jos olet niin Loimaan luonnon lumoissa, että lukitset itsesi auton ulkopuolelle ilman avainta? Apua ei tarvitse odotella, sillä hinauspalvelu on aina lähellä ja valmiina avaamaan auton lukituksen sekä kytkemään sen hälytysjärjestelmän pois päältä, jotta pääset turvallisesti ja nopeasti jatkamaan matkaasi. Yleensä myös osaava asiakastukitiimimme voi auttaa ovien avauksessa puhelimitse.

Mitä tällainen monipuolinen hinauspalvelu sitten maksaa?

Hinauspalvelun hinta määritellään tehtyjen toimenpiteiden ja auton mahdollisten kuljetusten mukaan. Voit kysyä lisätietoja asiakastukitiimiltämme. Useimmiten kaskovakuutus korvaa hinauskustannukset, eikä sinun ei tarvitse huolehtia muistakaan vakuutusasioista, sillä palvelemme autosi vakuutuksesta, merkistä ja mallista riippumatta.

Varsinais-Suomessakin tieolosuhteet voivat yllättää autoilijan. Jos yllättävä pakkanen on tyhjentänyt autosi akun, me voimme antaa auton käynnistysapua kaapeleilla ja apukäynnistimellä. Tallenna siis Viking-tiepalvelun numero puhelimeen ja muista, että me palvelemme Loimaalla vuoden jokaisena päivänä – säästä ja kellonajasta riippumatta!

Tilaa hinauspalvelu suoraan netissä!

Voit tilata hinauspalvelun tai tiepalvelun suoraan sivustoltamme, ja saat avun vähintään yhtä nopeasti kuin soittamalla. Olet toki aina tervetullut soittamaan 0100-2424, palvelemme ympäri vuorokauden.