Hinaus Mikkeli

Päivystävä tie- ja hinauspalvelu Mikkelissä

Autosta kuuluu kummia tai se ei edes käynnisty? Viking on 24 h päivystävä hinauspalvelu Mikkelissä.

  • Hinaus sopivalle korjaamolle
  • Meillä palvellaan vuoden jokaisena päivänä
  • Pätevät tiepalveluammattilaiset

Autosta kuuluu kummia tai se ei edes käynnisty? Viking on 24 h päivystävä hinauspalvelu Mikkelissä. Meillä palvellaan vuoden jokaisena päivänä numerossa 015-3575500!

Ilmestyikö tuntematon vikailmoitus auton mittaristoon? Päivystävä asiakastukitiimimme opastaa ensin puhelimitse esimerkiksi teknisten vikailmoitusten tulkitsemisessa ja lähettää sitten tarvittavan hinauskaluston sekä henkilökunnan paikalle Mikkelin seudulla. Kokeneet ammattilaisemme suorittavat auton hinauksen turvallisesti sopivalle korjaamolle ja tuovat sinulle myös vara-auton tarvittaessa.

Pysähdyitkö valtatiellä bensa-asemalle kahville ja huomaat auton avainten jääneen lukkiutuneeseen autoon? Auton ovien hätäavauspalvelu antaa neuvoja puhelimitse ja hinauspalvelu saapuu tilanteen vaatiessa viipymättä sijaintiisi. Pätevät tiepalveluammattilaisemme avaavat auton lukituksen ja kytkevät mahdollisesti päälle menneen hälytysjärjestelmän pois päältä.

Viking-hinauspalvelun apu ei ole riippuvainen autosi vakuutusyhtiöstä tai sen merkistä ja mallista. Kaskovakuutus kompensoi yleensä hinauskustannukset ja hinauksen todellinen hinta määräytyy korjaustoimien sekä hinattujen kilometrien mukaan. Kysy tarkemmin hinnoista asiakastukitiimiltämme!

Auton kojelautaan tulee valo, mutta auto ei suostu käynnistymään?

Soita silloin Viking-tiepalvelu tarkastamaan tilanne ja antamaan tarvittaessa auton käynnistysapua. Pakkanen, päälle jääneet valot ja auton seisottaminen kuluttavat yleensä nopeastikin auton akkua, joten se saattaa tarvita apuvirtaa. Varaudu erilaisiin yllättäviinkin tilanteisiin ja tallenna Viking-tiepalvelun numeron valmiiksi puhelimeen! Hinauspalvelu auttaa Mikkelissä 24 h vuoden ympäri.

Tilaa hinauspalvelu suoraan netissä!

Voit tilata hinauspalvelun tai tiepalvelun suoraan sivustoltamme, ja saat avun vähintään yhtä nopeasti kuin soittamalla. Olet toki aina tervetullut soittamaan 015-3575500, palvelemme ympäri vuorokauden.