Hinaus Pori

Päivystävä tie- ja hinauspalvelu Seinäjoella

Kun auto hyytyy tielle, voit luottaa siihen, että päivystävä Viking-hinauspalvelu auttaa!

  • Lähetämme avun viipymättä sijaintiisi
  • Auton ovien avauspalvelu
  • Auton käynnistysapu ja hinaus

Kun auto hyytyy tielle, voit luottaa siihen, että päivystävä Viking-hinauspalvelu auttaa! Palvelemme Porissa vuorokauden ympäri, joten soita hinauspalvelu numerosta 0100-2424!

Auton hajoaminen esimerkiksi kesken kivan Yyterin-matkan on kurjaa, mutta onneksi luotettava hinauspalvelu on vain yhden soiton päässä! Kokeneet ammattilaisemme auttavat auton käynnistyksessä, renkaan paikkauksessa ja tietenkin tarvittaessa auton hinauksessa sopivalle korjaamolle. Soita palvelukeskukseemme, niin lähetämme avun viipymättä sijaintiisi Porin seudulla! Viking-hinauspalvelulla on käytössä monipuolinen ja ajantasainen kalusto, joka käy moniin tilanteisiin. Autamme halutessasi myös vuokra-auton saamisessa.

Tippuivatko auton avaimet mereen kalaretkellä Meri-Porissa? Asiakastukitiimimme auttaa puhelimitse sinua auton oven avauksessa ja tarvittaessa lähettää avauspalvelun paikalle. Apua ei tarvitse odottaa kauaa, sillä hinauspalvelu on lähellä ja valmiina avaamaan auton lukituksen sekä kytkemään hälytysjärjestelmän pois päältä.

Hinauspalvelun hinta

Hinauspalvelun hinta määritellään tehtyjen huoltotoimenpiteiden ja auton mahdollisten hinausten mukaan. Voit kysyä lisätietoja asiakastukitiimiltämme, mutta useimmiten kaskovakuutus korvaa esimerkiksi hinauskustannukset. Sinun ei tarvitse murehtia muistakaan vakuutusasioista, sillä autamme autosi vakuutuksesta, merkistä ja mallista riippumatta.

Auton akku saattaa tyhjentyä esimerkiksi talvipakkasilla, joten tarjoamme lisäksi auton käynnistysapua kaapeleilla ja apukäynnistimellä. Tallenna siis Viking-tiepalvelun numero puhelimeen ja pidä mielessä, että me palvelemme Porissa vuoden jokaisena päivänä!

Tilaa hinauspalvelu suoraan netissä!

Voit tilata hinauspalvelun tai tiepalvelun suoraan sivustoltamme, ja saat avun vähintään yhtä nopeasti kuin soittamalla. Olet toki aina tervetullut soittamaan 0100-2424, palvelemme ympäri vuorokauden.