Hinaus Seinäjoki

Päivystävä tie- ja hinauspalvelu Seinäjoella

Auton hinaus on meidän leipälajimme! Viking on päivystävä hinauspalvelu Seinäjoella, johon voit luottaa autokolarin tai rengasrikon keskeyttäessä matkanteon.

  • Palvelua vakuutusyhtiöstä riippumatta
  • Ammattitaitoinen henkilökunta
  • 24 h päivystys

Auton hinaus on meidän leipälajimme! Viking on päivystävä hinauspalvelu Seinäjoella, johon voit luottaa autokolarin tai rengasrikon keskeyttäessä matkanteon. Palvelemme vuorokauden ympäri, joten soita milloin vain hinauspalvelu numerosta 0100-2424!

Tapahtuiko maharotoon kolari Seinäjoella? Soita palvelukeskukseemme, niin kartoitamme auton vauriot, tekniset ongelmat ja vikailmoitukset. Tarvittaessa hinauspalvelu ja kokeneet ammattilaisemme saapuvat viipymättä sijaintiisi! Käytössämme on monipuolinen ja ajantasainen kalusto, joka sopii eri tilanteisiin. Jos autosi täytyy toimittaa korjaamolle, teemme hinauksen aina turvallisesti ja ammattitaidolla. Kauttamme saat tarvittaessa myös vuokra-auton toimituksen.

Jäivätkö auton avaimet sisälle autoon?

Koulutettu asiakastukitiimimme opastaa ensin sinua auton oven avauksessa puhelimitse ja lähetämme tietysti tarvittaessa hinauspalvelun avaamaan auton lukituksen. Samalla kytketään auton hälytysjärjestelmä pois päältä, jotta matkasi voi jatkua turvallisesti.

Mitä hinauspalvelu maksaa? Hinauspalvelun hinta määritellään tehtyjen korjausten ja auton mahdollisten kuljetusten kilometrimäärän mukaan. Kaskovakuutus voi korvata hinauskustannukset ja asiakastukitiimimme antaa halutessasi lisätietoja. Älä huolehdi muistakaan vakuutusasioista, sillä palvelemme autosi vakuutuksesta ja merkistä riippumatta.

Seinäjoen lakeuksilla tieolosuhteet pääsevät vuosittain yllättämään kokeneenkin autoilijan. Jos auton akku tyhjentyi pakkasella tai kesken Vauhtiajojen, tarjoamme apukäynnistystä esimerkiksi kaapeleilla. Siksi kannattaa tallentaa tiepalvelun numero puhelimeen, sillä Viking palvelee Seinäjoella vuoden ympäri!

Tilaa hinauspalvelu suoraan netissä!

Voit tilata hinauspalvelun tai tiepalvelun suoraan sivustoltamme, ja saat avun vähintään yhtä nopeasti kuin soittamalla. Olet toki aina tervetullut soittamaan 0100-2424, palvelemme ympäri vuorokauden.