Hinaus Tampere

Päivystävä tie- ja hinauspalvelu Tampereella

Viking on ympäri vuoden Tampereella päivystävä hinauspalvelu, johon voit soittaa autokolarin tai yllättävän rengasrikon tapahtuessa.

  • Apunasi rengasrikon tai kolarin sattuessa
  • Hinauspäivystys vuorokauden ympäri
  • Sopiva hinauskalusto eri tilanteisiin

Viking on ympäri vuoden Tampereella päivystävä hinauspalvelu

Palvelemme vuorokauden ympäri, joten soita heti auton hinaus numerosta 0100-2424!

Unohditko antaa välikaasua Hervannan valtaväylällä ja auton vaihdelaatikko hajosi odottamatta? Soita heti palvelukeskukseemme, niin lähetämme avun nopeasti autosi sijaintiin Tampereella. Käytössämme on ajantasainen hinauskalusto ja kokeneet ammattilaisemme auttavat niin auton käynnistämisessä, hinauksessa kuin ovien avaamisessakin. Asiantuntijamme voivat kartoittaa puhelimitse auton teknisiä ongelmia ja arvioida hinauspalvelun tarvetta. Jos autosi täytyy kuitenkin hinata korjaamolle, järjestämme tilalle vuokra-auton.

Hajosiko auton avain?

Hajosiko auton avain Särkänniemessä temmeltäessä? Auton ovien avaus on myös tärkeä osa monipuolisia palveluitamme Tampereella. Koulutettu asiakaspalvelumme auttaa sinua auton oven avauksessa puhelimitse ja tarvittaessa lähetämme avauspalvelun paikalle. Apua ei tarvitse odottaa pitkään, sillä hinauspalvelu on aina lähellä ja valmiina auttamaan!

Mitä auton hinaus maksaa Tampereella? Hinauspalvelun kustannukset lasketaan tehtyjen korjausten määrän ja auton hinausmatkojen pituuden mukaan. Auton kaskovakuutus korvaa useissa tapauksissa hinauskustannukset. Palvelemme autosi vakuutuksesta, merkistä ja mallista riippumatta, joten sinun ei tarvitse olla huolissasi.

Suomen vaihtelevat tieolosuhteet kurittavat autonkuljettajia. Auton akku voi tyhjentyä talvella pakkasella tai rengas puhjeta keväällä tien routavaurioihin. Viking antaa auton käynnistysapua sekä kaapeleilla että apukäynnistimellä. Tallenna palvelunumeromme puhelimeesi ja muista, että Viking-tiepalvelu auttaa Tampereella ympäri vuoden kellonajasta riippumatta!

Tilaa hinauspalvelu suoraan netissä!

Voit tilata hinauspalvelun tai tiepalvelun suoraan sivustoltamme, ja saat avun vähintään yhtä nopeasti kuin soittamalla. Olet toki aina tervetullut soittamaan 0100-2424, palvelemme ympäri vuorokauden.