Auton oven avauspalvelu

Ovet lukossa ja avain autossa? Auton oven hätäavauspalvelu auttaa pääsemään liikkeelle 24/7.

Jos sinut lukitaan autosi ulkopuolelle ja avain on jäänyt autoon, ei hätää. Näin voi tapahtua kenelle tahansa. Ota yhteys Vikingiin, niin lähetämme jonkin hinausautoistamme, jotta pääset jälleen liikkeelle.

Ymmärrämme, miten turhauttavaa on jäädä auton ulkopuolelle, kun ovet on lukittu ja avain on autossa. Näin tuntuu tapahtuvan aina silloin, kun siitä aiheutuu eniten hankaluuksia.

Auton ovet voivat lukittua monesta syystä: kun avain on autossa, moottori käy tai jopa silloin, kun avain on virtalukossa.

Joissakin tapauksissa koulutettu asiakastukitiimimme voi auttaa sinua ratkaisemaan ongelman puhelimitse. Mutta joskus tarvitaan asiantuntijan apua paikan päällä

Auton oven avauspalvelu 24/7

 • Nopea ja edullinen palvelu
 • Apua milloin ja missä tahansa
 • Kokeneet ja pätevät tiepalveluammattilaiset
 • Auton hinaaminen tarvittaessa
Tilaa auton oven avauspalvelu

Menivätkö auton ovet lukkoon ja jäivätkö avaimet autoon, kun olet automatkalla Euroopassa? Soita kansainvälisen asiakastukitiimimme numeroon +358 291233900

Yleisiä tilanteita, joissa tarvitaan auton oven avauspalvelua

 • Ovet menivät lukkoon, kun avain on autossa
 • Auton ovien lukot ovat jäätyneet
 • Auton oven lukko vikaantuu
 • Auton avaimet ovat kadonneet, tai ne on varastettu
 • Auton avain juuttuu virtalukkoon
 • Auton avain juuttuu oven lukkoon

Ovet menivät lukkoon, kun avain on autossa

Todennäköisesti mikään ei harmita niin paljoa kuin tämä tilanne. Näet auton avaimen, mutta et pääse siihen käsiksi. Onneksi tämä ongelma on helppo ratkaista. Jokin hinausautoistamme on aina lähellä ja valmiina avaamaan autosi lukituksen ja poistamaan hälytysjärjestelmän käytöstä, jotta matkasi voi jatkua.

Ovet menivät lukkoon, kun avain on tavaratilassa

Näin tapahtuu paljon useammin kuin luulisi. Ehkä lastasit ruokaostoksia tavaratilaan, laskit avaimet kädestäsi ja unohdit poimia ne käteesi ennen tavaratilan kannen sulkemista. Hupsista. Vaikka tavaratilan kannen lukko saattaa olla helpompi avata kuin ovien lukot, se on yhdistetty auton varkaudenestojärjestelmään, joten sen tiirikoiminen saattaa laukaista sytytysvirran katkaisemisen. Jos auton avain jää tavaratilaan ja ovet menevät lukkoon, ota aina yhteys ammattilaistasoiseen avauspalveluun.

Auton avaimet ovat kadonneet, tai ne on varastettu

Olet myöhässä, joten auton oven avaamisella on kiire. Silloin huomaat, että jotain puuttuu. Sinulla on lompakko ja puhelin… mutta ei auton avainta! Jos olet kadottanut auton avain tai se on varastettu, sinun on löydettävä vara-avain tai tilattava uusi avain. Et kuitenkaan tiedä, missä vara-avaimet ovat. Viking voi avata auton oven, mutta uudet avaimet on tilattava auton valmistajalta. Soita meille. Saat apua ja neuvoja.

Vialliset auton lukot

Joskus on mahdollista joutua lukituksi oman auton ulkopuolelle ilman omaa syytään. Vaikka sinulla on ehjä avain, ovi ei silti aukea. Tai avain juuttuu lukkoon. Valitettavasti lukot ja avaimettomat järjestelmät voivat vikaantua siinä missä muutkin laitteet. Jos näin tapahtuu, soita Vikingille. Voimme korjata tai vaihtaa viallisen lukon.

Auton ovien lukot ovat jäätyneet

Talvehtivat pakkasta ja purevat tuulet voivat saada auton ovien lukot jäätymään. Näin tapahtuu varsinkin kylmissä Pohjoismaiden talvisäissä. Harva asia harmittaa enemmän kuin auton ovien lukkojen jäätyminen, kun olet valmis lähtemään liikkeelle. Mutta ei hätää. Voimme auttaa sinua sulattamaan ne tai lähettää hinausauton auttamaan sinua.

Näin estät avainta jäämästä lukittujen ovien taakse

Idioottivarmaa keinoa estää jääminen auton lukittujen ovien ulkopuolelle ei ole, mutta toimimalla seuraavasti voit vähentää sen todennäköisyyttä. Viisi vinkkiä auton lukittujen ovien ulkopuolelle jäämisen estämiseksi

1. Pidä aina auton avain mukanasi.

Ensimmäinen vinkki auton lukittujen ovien ulkopuolelle jäämisen estämiseksi on olla jättämättä avainta autoon. Mutta se on helpommin sanottu kuin tehty. Varsinkin jos olet stressaantunut tai sinulla on muuta ajattelemista. Voit kuitenkin pienentää tätä riskiä laittamalla avain taskuun tai käsilaukkuun heti, kun olet sammuttanut moottorin. Ota tämä tavaksi. Kun poistut autosta, tarkasta ennen oven sulkemista, että avain on mukanasi.

2. Pidä vara-avain käsillä

Vara-avaimen tulee olla käytettävissä helposti. Paina mieleesi, missä auton mukana toimitettu vara-avain on. Auton vara-avaimen säilytyssuosituksia:

 • Turvallinen ja helppopääsyinen paikka kotona
 • Vara-avaimen pitäminen mukana erillisessä avainketjussa tai lompakossa
 • Vara-avaimen piilottaminen autoon magneettisesti lukitussa rasiassa

Älä kuitenkaan jätä vara-avainta auton hansikaslokeroon.

3. Vaihda avaimenperän paristo säännöllisesti

Useimpien uusien autojen lukot avataan ja suljetaan avaimenperän avulla. Joskus avaimenperä ei kuitenkaan reagoi. Jos näin käy, varmista, että paristossa on virtaa. Ratkaisu voi olla niinkin helppo kuin pariston vaihtaminen.

4. Pidä tärkeät puhelinnumerot mukanasi

Hyvistä yrityksistä huolimatta voit silti jäädä lukitun auton ulkopuolelle, kun avain on auton sisällä. Kirjoita tärkeät puhelinnumerot muistiin tai tallenna ne puhelimeesi, kuten Vikingin asiakaspalvelu 0100 2424 / +358 291233900 Silloin apu on yhtä lähellä kuin lähin puhelin, jos jäät lukitun auton ulkopuolelle, kun avain on auton sisällä.

Ovet lukossa ja avain autossa?

Soita numeroomme 0100 2424 / +358 291233900 tai tilaa auton oven avauspalvelu sivustoltamme. Ratkaisemme ongelman käden käänteessä.