Hinauspalvelu – apua silloin kun sitä tarvitset

07.09.2020

Jos sinulla on auto, varaudu siihen todennäkäisyyteen, että jossain kohtaa tarvitset autollesi hinauspalvelua. Kun tämä tapahtuu, voit soittaa hinauspalveluun luottaen että tapahtuneesta riippuen auto joko saadaan korjattua tien päällä tai se hinataan lähimpään korjaamoon. Sinun ei tarvitse huolehtia missäpäin olet tai mitä kello on. Apu on saatavilla aina silloin kun tarve ilmenee.

Näin hinauspalvelu toimii

Auton hinaus on yksinkertaisesti rikkoutuneen ajoneuvon kuljettamista turvalliseen paikkaan pois tien päältä. Useimmiten auto toimitetaan lähimmälle korjaamolle jossa vikaa voidaan laajemmin tutkia ja korjata. Jos tarvitset hinausta autollesi, sinun ei tarvitse kuin soittaa meille. Me hoidamme loput.

Hinaustoimet alkavat sinun soittaessasi meille jolloin lähetämme avun luoksesi niin pian kuin mahdollista. Hinausauton kuljettajamme pyrkivät kartoittamaan paikan päällä vikaa ja ratkaisemaan sitä ensisijaisesti niin, että pääsisit jatkamaan matkaasi. Jos vikaa ei saada korjattua paikan päällä, toimitamme autosi lähimpään korjaamoon. Hinausautomme kuljettaa autosi asianmukaisesti ja turvallisesti määränpäähän.

Voit lukea lisää hinausautoista ja hinauspalvelustamme täältä.

Hinauspalvelun korvaava vakuutusturva tai ilman

Jos ongelmia ilmenee, saat apua tien päälle huolimatta siitä onko sinulla hinauspalvelun korvaavaa vakuutusta tai ei. Mikäli sinulla on autopalveluvakuutus joka korvaa hinauksen, hoitaa vakuutusyhtiösi useimmiten hinauksesta aiheutuneet kustannukset. Mikäli sinulla ei ole autopalveluvakuutusta, tulee sinun huolehtia itse hinauspalvelun kustannuksista.