Tietoja meistä

Viking Assistance Group on Pohjoismaiden johtavia avustuspalveluyrityksiä ja kotimaansa Norjan suurin tiepalveluyritys. Keskitymme voimakkaasti asiakastyytyväisyyteen ja innovaatioihin.

Viking auttaa tuhansia autoilijoita joka päivä. Varmistamme että pääset jatkamaan matkaa joko omalla autollasi, tai järjestämme sinulle vuokra-auton jos oma autosi toimitetaan korjaamolle.

Norjan haastavissa olosuhteissa yli 60 vuoden aikana jalostuneet kokemuksemme liikkuvuustilanteiden ratkaisemisesta ovat perustamme tämän päivän työlle. Varmistamme ajoneuvojen, matkustajien ja kuljetettavan tavaran tehokkaan ja turvallisen perille pääsyn aina kun matka katkeaa.

Vikingillä on konttorit Oslossa, Tukholmassa, Kööpenhaminassa, Helsingissä ja Espanjassa. Palvelemme asiakkaitamme neljässä palvelukeskuksessa sekä laajalla valtakunnallisella asemaverkostolla Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa ja Suomessa.

Tarjoamme laajan valikoiman palveluja 24h palvelukeskustoiminnoista tie- ja hinauspalveluun sekä räätälöitäviin liikkuvuusratkaisuihin kaikentyyppisille ajoneuvoille moottoripyöristä ajoneuvoyhdistelmiin. Kansainvälisen partneriverkostomme kautta asiakkaamme saavat avun koko Euroopassa.

Viking tuotteet ja palvelut

Viking on useimpien autovalmistajien, useiden vakuutusyhtiöiden sekä monien ulkomaisten asiakas- ja yhteistyöyritysten suosima kumppani. Viking tuottaa ajoneuvoihin liittyviä lisäpalveluja, 24h hätä- ja asiakaspalveluihin keskittynyttä puhelinpalvelukeskustoimintaa, sekä lääketieteellisiä avustuspalveluja ulkomaalaisille turisteille. Viking-konserni tuottaa laajan palvelukirjon suurelle asiakaskannalleen vakuutus-, ajoneuvoteollisuus- sekä rahoitussektoreilla.

Viking käsittelee

  • 1 400 000 puhelua vuodessa
  • 420 000 avustustehtävää
  • 95% keskimääräinen vastausprosentti
  • 97% asiakastyytyväisyys