Rengasrikko

Jos renkaasi rikkoutuu, siirrä autosi tien sivuun ja soita 0100-2424. Autamme sinut eteenpäin missä tahansa oletkin - olemme palveluksessasi aina 24h!

Rengasrikko on yksi yleisimmistä tien päälle jäämisen syistä ympäri vuoden. Yhteistyörengasliikkeistämme löytyvät uudet renkaat sekä luotettava asennuspalvelu jotta voit jatkaa turvallisesti.

Viking auttaa sinua

Kun rengasrikko yllättää, tulee monesti vasta silloin katsottua minkälaiset valmiudet autossa on tien päällä tapahtuvaan renkaan vaihtoon. Vararengas on saatettu nostaa tavarankuljetuksen tieltä pois ja unohdettu laittaa takaisin, työkaluja voi puuttua tai auton varustukseen kuuluu vain pelkkä paikka-ainepullo. Myös paikka jossa rengasrikko on tapahtunut, voi olla sellainen ettei renkaanvaihtoa voi turvallisesti suorittaa.

Me Vikingillä autamme sinua vuorokaudenajasta riippumatta. Tulemme paikalle auttamaan renkaanvaihdossa, teemme tilapäispaikkauksen rikkoutuneelle renkaalle, tai kuljetamme autosi rengasliikkeeseen. Jokaiseen tilanteeseen löytyy ratkaisu, jolla saamme sinut taas turvallisesti tien päälle.

Vinkkejä rengasrikon välttämiseksi

  • Tarkista säännöllisesti rengaspaineet – tällä varmistat että rengas kestää käyttöä, saat parhaimman pidon ja alennat polttoaineenkulutusta.
  • Tutustu autosi renkaanvaihto/paikkaus välineisiin. Suosittelemme että pidät autossasi vararengasta ja tunkkia kaiken varalta.
  • Jos rengasrikko kuitenkin sattuu, siirrä autosi tien sivuun ja soita 0100-2424. Me autamme sinut eteenpäin.